TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Nový Country Club Dušana Barcziho

Dušan BarcziSlovenský zpěvák a podnikatel Dušan Barczi radikálně pozměnil sestavu svojí doprovodné kapely Country Club. Z dosavadní sestavy zůstal akorát zpěvák Dušan Barczi a aranžér Marian Bihari, který se v nové sestavě ujal postu klavíristy. Skupina, která nyní vystupuje pod mírně pozměněným názvem jako Country Dixie Club, tedy hraje ve složení Dušan Barczi (zpěv, banjo, kazoo), Jaroslav Červenka (klarinet, saxofon, foukací harmonika), Jozef Polák (trubka), Jozef Holub (klarinet, saxofon), Viliam Ondruška (trombón, kytara), Marian Bihari (klavír), Viktor Kratochvíla (basová kytara) a Ľubomír Imi Kaduc (bicí).
Při pohledu na nástrojovou sestavu skupiny je asi jasné, že se změnou složení a názvu přišla i změna celkového soundu kapely. Ten se v současné době pohybuje někde mezi country hudbou a dixielandem. Důvodem pro takovéto radikální změny byla hlavně Dušanova spolupráce na novém pořadu prvního programu Slovenské televize s názvem Ranč.
Televizní show však nebude jedinou letošní aktivitou Dušana Barcziho a jeho doprovodné skupiny. Letos by mělo přijít na svět také zbrusu nové cédéčko. Jak pro server CountryWorld.cz uvedl Dušan Barczi, jeho v pořadí již třetí studiové album nabídne kromě nového žánrového pojetí také kompletně autorský materiál. Připomeňme, že předchozí dva albové projekty Dušana Barcziho byly založeny zejména na písničkách z repertoáru jeho českého přítele a vzoru, zpěváka Ivana Mládka.

avatar Autor: on 7.3.2004. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*