TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

František Nedvěd poprvé na Stodole Michala Tučného

Koncert bratří Nedvědů, Beroun, 17.6.2012 (Foto: Jiří Konc / CountryWorld.cz)

Koncert bratří Nedvědů, Beroun, 17.6.2012 (Foto: Jiří Konc / CountryWorld.cz)

Hudební festival Stodola Michala Tučného, jehož 16. ročník proběhne ve dnech 23. a 24. srpna 2013 v jihočeských Hošticích u Volyně, zažije i jednu hvězdnou festivalovou premiéru. Úplně poprvé se na hoštickém pódiu představí zpěvák a kytarista František Nedvěd. František Nedvěd vystoupí ve večerním galaprogramu a za doprovodu skupiny Blueground zazpívá bezpochyby největší Michalův hit – píseň Tam u nebeských bran.

Jméno Františka Nedvěda ale není jediné, které v posledních dnech přibylo na oficiálním seznamu účinkujících. Po několika letech se do Hoštic vrací zpěvák skupiny Burma Jones, Bohouš Josef. Bohouš, který v džínových lacláčích a klobouku vypadá skoro jako dvojník Michala Tučného, si pro letošek přichystal nejenom půvabnou písničku ze skladatelské dílny Pavla Krejči s neméně okouzlujícím textem Zdeňka Rytíře Abych tu žil, ale ukáže i svojí rockovější stránku  v „zztopovské“ vypalovačce Viva Las Vegas.

Mezi dalšími nováčky na seznamu účinkujících najdeme také herce a zpěváka Martina Písaříka (Snowborďáci, Ordinace v růžové zahradě, Zdivočelá země, Doktoři z Počátků a další) nebo zpěváka a výtvarníka Františka Segrada.

Z již dříve oznámených interpretů uveďme např. Spirituál kvintet, Ivana Mládka s Banjo Bandem, Jaroslava Uhlíře, Ondřeje Hejmu a Žlutého psa, Ivana Hlase, Míšu Leichta, Tomáše Linku, Tomáše Trapla, Leonu Černou, Míšu Tučnou a celou řadu dalších.

Vstupenky na festival můžete zakoupit v předprodejní siti Eventim a nebo v době konání festivalu přímo na místě. Více informací o festivalu naleznete na stránkách pořadatele www.kyno.cz

avatar Autor: on 18.8.2013. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.