TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

FOTO: Fešáci pokřtili svoje nové trojcédéčko

Legendární country kapela Fešáci pokřtila ve středu 10. května 2017 v pražské prodejně Supraphonu Musicpoint své nejnovější album. Komplet nazvaný Fešáci 50 let vychází v podobě tří CD. Na dvou z nich najdete průžez největších hitů skupiny za celých padesát let jejich existence, třetí disk pak nabízí nové nahrávky.  Křest se uskutečnil pod moderátorskou taktovkou Beziho Jr. a kmotry nového fešáckého kompletu se kromě Beziho stali producent Supraphonu Karel Deniš a zpěvák Jakub Smolík. Během křtu byla představena také nová 160 stránková kniha Fešáci 50 let, která shrnuje pět desítek let dlouhou dráhu Fešáků v textu, fotografiích a notových záznamech největších hitů.
Křet 3CD Fešáci 50 let, které si můžete zakoupit nejenom na koncertech Fešáků, ale také v našem internetovém obchodě CountryObchod.cz, pak vyvrcholil zhruba hodinovým in-store koncertem za účasti hostů Ivana Halady, Pavla Kaisera a Rosti Fišera.

avatar Autor: on 12.5.2017. Filed under Domácí události,Fotogalerie,Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*