TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Country courák přiveze Tomáše Linku a Starý fóry

Tomáš Linka na festivalu Starý dobrý western (Foto: Jiří Konc)Vsetínská country kapela Gympleři připravila pro příznivce country další díl hudebního pořadu s názvem Country courák. Ten, v pátek 25. května 2012, přiveze na Vsetín legendu country hudby – Tomáše Linku se skupinou Starý fóry.
Na zajímavý hudební country bonbónek se může vsetínské publikum těšit 25. května. Jako hosta hudebního pořadu „Country courák“ pozvala pořádající kapela Gympleři tentokráte známého zpěváka Tomáše Linku, kterého doprovodí brněnská skupina Starý fóry. Květnový country courák se uskuteční od 18 hodin ve venkovním areálu Koordinačního a informačního centra KIC (Trávníky, Jiráskova ulice) nebo za deštivého počasí v Malém sále Kulturního domu.
Přijďte si poslechnout známé písničky Tomáše Linky z éry kapel White Stars, Greenhorns a Fešáci (Paní má se má, Čím jezdí láska, Jarní zpráva, Tak já jdu dál, Hardy) a nový repertoár kapely Gympleři. Můžete si zatančit nebo jen posedět s dobrou muzikou.

Více na www.gympleri.cz

Tomáš Linka na festivalu Starý dobrý western (Foto: Jiří Konc)
Gympleři na festivalu Starý dobrý western (Foto: Jiří Konc)
avatar Autor: on 21.5.2012. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*