TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Na Stodole Michala Tučného se představí Jaroslav Uhlíř i s kapelou

Jaroslav Uhlíř na Stodole Michala Tučného v roce 2010 (Foto: Jiří Konc / CountryWorld.cz)

Jaroslav Uhlíř na Stodole Michala Tučného v roce 2010 (Foto: Jiří Konc / CountryWorld.cz)

Tradiční součástí programu hudebního festivalu Stodola Michala Tučného, jehož 16. ročník  se v jihočeských Hošticích u Volyně uskuteční ve dnech 23.–24.srpna 2013, jsou i koncerty známých kapel a zpěváků napříč hudebními žánry. Pořadatelé festivalu letos do Hoštic pozvali např. Tomáše Linku, Zelenáče, Ivana Hlase, Spirituál Kvintet, Žlutého psa, Mandrage či Banjo Band Ivana Mládka. Vrcholem sobotního programu bezesporu bude i vystoupení legendárního českého skladatele a také baviče Jaroslava Uhlíře. Ten nebude na hoštickém pódiu zpívat „Tučňákům“ poprvé. Svojí premiéru si zde odbyl v roce 2010, kdy na festivalu vystoupil pouze za vlastního doprovodu na klávesy. Svým osobitým přístupem si však dokázal několikatisícové publikum ihned získat a během chvilky se nad Hošticemi vznášel sborový zpěv Uhlířových největších hitů. Letos 68letý autor písní k filmům jako Vrchní, prchni!, Ať žijí duchové, Lotrando a Zubejda si však tentokrát pro návštěvníky Stodoly přichystal zase něco nového, na festivalu totiž vystoupí s doprovodnou kapelou Fredyho Bittnera a tak jeho nestárnoucí hity diváci uslyší v ještě atraktivnější podobě.

Večerní program Stodoly pak bude již tradičně patřit písničkám Michala Tučného. Ty zaznějí za doprovodu pražské skupiny Blueground a v podání například Františka Nedvěda, Ondřeje Rumla, Míši Leichta, Ondřeje Hejmy, Tomáše Trapla, Leony Černé, Míši Tučné a dalších.

Vstupenky na festival můžete zakoupit v předprodejní siti Eventim a nebo v době konání festivalu přímo na místě. Více informací o festivalu naleznete na stránkách pořadatele www.kyno.cz

avatar Autor: on 5.8.2013. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.