TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Stodola Michala Tučného letos už od pátku

Michal Tučný

Michal Tučný

Hudební festival Stodola Michala Tučného aneb Setkání přátel se letos uskuteční v jihočeských Hošticích pošestnácté. Jeho brány se divákům otevřou již v pátek 23. srpna 2013. Právě páteční program bude oproti minulým ročníkům posílený. Začínat bude již od 15 hodin a nabídne koncerty kapel jako MY3.AVI, Moonshine Howlers, Blueground, Zelenáči a divákům se představí i legendární souputník Michala Tučného – Tomáš Linka.

Hlavní festivalový den pak připadá tradičně na sobotu 24. srpna 2013. Program bude letos probíhat hned na dvou scénách. Malá scéna bude patřit amatérským souborům a interpretům, na hlavní scéně se pak divákům představí například Ivan Hlas, Jaroslav Uhlíř, Mandrage, Spirituál kvintet, Žlutý pes, Banjo band Ivana Mládka a další.

Večerní program bude tradičně patřit písničkám Michala Tučného. Pod moderátorskou taktovkou Aleše Hámy a za hudebního doprovodu skupiny Blueground si je přijdou zazpívat např. Ondřej Hejma, Ondřej Ruml, Míša Leicht, Tomáš Trapl, Leona Černá, Míša Tučná a řada dalších.

Vstupenky můžete již nyní zakoupit v předprodejní síti Eventim. Podrobné informace o programu, vstupném a možnostech ubytování naleznete na internetové adrese www.kyno.cz

 

 

 

avatar Autor: on 15.7.2013. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.