TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Stodola Michala Tučného startuje již dnes!

Vladimír Boryš Secký a Ondřej Hejma na SMT 2011 (Foto: Jiří Konc / CountryWorld.cz)

Vladimír Boryš Secký a Ondřej Hejma na SMT 2011 (Foto: Jiří Konc / CountryWorld.cz)

16. ročník hudebního festivalu Stodola Michala Tučného je tady. Ve dnech 23. a 24. srpna 2013 se do jihočeských Hoštic u Volyně sjedou všichni přátelé a fanoušci legendárního krále české country hudby Michala Tučného, aby zde zavzpomínali nejenom na jeho písničky, ale také na Michala samotného.

Letošní Stodola se zase trochu rozrostla. Své brány totiž otevře již dnes, tedy  v pátek 23. srpna 2013, kdy hoštickému publiku budou hrát a zpívat například kapely MY3.AVI, Chai, Zelenáči, Blueground, či legendární Tomáš Linka.

I sobotní program bude nabízet novinky. Otevřena totiž bude druhá scéna festivalu, na které dostanou příležitost amatérské a poloprofesionální kapely a interpreti. Na hlavním pódiu pak bude možné shlédnout mimo jiné koncerty Juwany Jenkins a skupiny St. Johnny, dále skupin Mandrage, Spirituál kvintet nebo Žlutý pes. Chybět nebude ani Ivan Hlas, Ivan Mládek se svým Banjo bandem a Jaroslav Uhlíř, který tentokrát do Hoštic přijede i s vlastní doprovodnou kapelou .

Večerní program pak bude samozřejmě patřit písničkám Michala Tučného. Jeho nezapomenutelné hity budou za doprovodu skupiny Blueground zpívat např. Míša Tučná, František Nedvěd, Martin Písařík, Ondřej Hejma, Ondřej Ruml, Bohouš Josef, Míša Leicht, Leona Černá, František Segrado a řada dalších.

Vstupenky na festival můžete zakoupit v předprodejní siti Eventim a nebo v době konání festivalu přímo na místě. Více informací o festivalu naleznete na stránkách pořadatele www.kyno.cz

avatar Autor: on 23.8.2013. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.