TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Nylon Jail na svém debutu mixují country, rock i elektroniku

Nylon Jail - My Heart Soars Like a Hawk

Nylon Jail – My Heart Soars Like a Hawk

Countryrockoví Nylon Jail vydali v minulých dnech u Indies Scope svůj debut My Heart Soars Like a Hawk. Po dvou letech své existence nabízí nyní kapela své emotivní písně na ploše regulérního alba. Muzikanti se nijak netají svými ambicemi změnit pohled na českou country. Ta je v jejich podání ovšem řádně říznuta rockem i elektronikou. V letošním roce abslovovala kapela „Devil Is a Cowboy Tour 2013“, na které zaujali nejen muzikou, ale také 3D projekcí a vydala také třípísňové EP One Word. Album My Heart Soars Like a Hawk vznikalo ve studiu  JáMor Ondřeje Ježka.

„Nylon Jail. Nylonový vězení. Polapenost dnešní přetechnizovanou dobou. Všechno je z plastu, všechno má dotykovej displej a svítí to. Proto se vracíme zpátky. Třeba ke country, jestli chceš. Akustická kytara, banjo. Z tý nový doby si ale i tak berem do toho lesa něco s sebou. Synťák, i ten macbook na stagi máme. Ale nejsme nějaký kotlíkářský trempové nebo amishové, jenom musíme z toho vězení občas do toho lesa utýct,“ rozvádí motivace kapely kytarista Václav Hruška.   

Speciální koncert k vydání alba proběhne 4. prosince v pražském klubu Pilot v rámci série United Islands České spořitelny. Následovat bude  16. prosince vystoupení v Brně v klubu Kabinet Múz. Na obou koncertech podpoří kapelu duo Kieslowski (v Brně navíc Narcotic Fields) a nebude chybět originální show s projekcemi a původní scénou.

avatar Autor: on 1.11.2013. Filed under Uncategorized,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.