TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ondřej Hejma se v Lucerně stane Prodavačem

Ondřej Hejma, Stodola Michala Tučného 2014 (Foto: Jiří Konc / CountryWorld.cz)

Ondřej Hejma, Stodola Michala Tučného 2014 (Foto: Jiří Konc / CountryWorld.cz)

Už za necelé tři týdny obsadí Velký sál pražské Lucerny příznivci písniček nekorunovaného krále české country hudby Michala Tučného, aby si připomněli dvacet let od jeho odchodu k nebeským branám. A jak jinak vzpomenout na skvělého zpěváka a muzikanta než písněmi, kterými celý svůj život rozdával radost všem svým fanouškům. Ty v Lucerně zaznějí za hudebního doprovodu pražské country kapely Blueground a zpívat jej budou nejenom Michalovi souputníci, ale také hvězdy současné hudební scény.
Vít Starý a Matyáš Vorda z Mandrage si zacvičí v ‘Michalově songu,‘ „žlutý pes“ Ondřej Hejma se stane ‘Prodavačem,‘  Vašek Bláha z Divokýho Billa se bude diváky přesvědčovat o tom, že ‘Všichni už jsou v Mexiku,‘ zatímco Richard Tesařík a Vlčnovské búdové umělkyně si zařádí přímo ve městě hazardu s písní ‘Viva Las Vegas. ‘ A jaká by to byla oslava, kdyby nedošlo na ty největší Michalovy hity? Countryovou modlitbu ‘Pane můj‘ bude zpívat herec a zpěvák Martin Písařík, ‘Posledního kovboje‘  si střihne trampský bard Wabi Daněk a ‘Báječnou ženskou‘ do Lucerny přivede až ze Slovenska Allan Mikušek.
16. dubna 2015 toho bude v pražské Lucerně k vidění a k poslechu ještě mnohem více. Pokud chcete být při tom, tak máte poslední šanci, protože v prodeji zbývá již jen několik desítek posledních vstupenek. Vstupenky můžete zakoupit v pokladně Lucerny nebo v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketstream.

avatar Autor: on 26.3.2015. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.