TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Martin Žák skládá poklonu Merle Haggardovi

Blues pracujícího muže aneb pocta Merle Haggardovi je název dalšího dílu limitované sběratelské řady cédéček Martina Žáka. Minialbum obsahuje šest Haggardových písní s Žákovými texty: Legend of Bonnie and ClydeMama TriedIf We Make It Through DecemberHungry EyesWorkin’ Man BluesDaddy Frank (The Guitar Man). O doprovod se postarala skupina New-Time Country Band, jejíž jádro tvoří muzikanti Adam Tvrdý (el. kytary), Michal Ondřej (baskytara) a Jaromír Helešic (bicí). Na nahrávce se podíleli i steel kytarista Zdeněk Bureš, zpěvačka Lenka Novotná, violoncellista Pavel Verner a Kvarteto Apollon.

„Merle, písničku Mama Tried jsem poprvé slyšel ve třinácti, třicet let mi pak zněla v uších – snad už dozrál čas…“ říká o jedné z nejslavnějších Haggardových písní Martin Žák.

Podrobnosti o  minialbu Blues pracujícího muže a ukázky dvou písní naleznete na http://www.martinzak.cz/nahravky.htm#chcd707.

 

Martin Žák - Pocta Merle Haggardovi (obal CD)

Martin Žák – Pocta Merle Haggardovi (obal CD)

avatar Autor: on 15.12.2012. Filed under Headlines,Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*