TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Vstupenky na čtvrtej Modrej Beroun 2015 jsou již v předprodeji

Modrej Beroun

Modrej Beroun

Čtvrtý ročník hudebního setkání Modrej Beroun startuje v sobotu 30. května 2015 ve 14 hod. na letní terase penzionu a restaurantu U Štiky v Berouně – Závodí.
Zahájení a závěr hudebního setkání si vzaly za své již známé berounské kapely Modrolit a Tři v trávě. Ovšem ostatní vystupující budou mít U Štiky svoji premiéru. Asi je zbytečné představovat hvězdu loňské soutěže X Factor Lukáše Grünera, ale zřejmě ho poprvé uvidíme a uslyšíme na jednom pódiu se svým tátou Čendou a hudebním sdružením EKG-M. A pokud Vás zajímá jak hraje a zpívá „Dougles v sukni“ rozhodně si nenechte ujít vynikající plzeňský bluegrass v podání Frýda & Company. Pod značkou Apple se nebude jednat o prezentaci známé elektroniky, ale spíš půjde o pokus překonat rekord v počtu vystupujících na pódiu a tak doufáme, že zvukař „Kráťa“ si přiveze dostatek kabelů :-). Mimikry je napodobenina živého organismu jako ochrana před predátory a mimikry kutnohorských Brzdařů mají mnoho podob, ale proslýchá se, že se nám snad představí ve své luxusní bluegrassové sestavě. Důvodem  zřejmě bude přítomnost legendární skupiny Blanket s fenomenálním bluegrassovým textařem Petrem Kůsem … a zdá se Vám toto jméno v Berouně povědomé? …. no nechte se překvapit! A že opravdu půjde o vysokou hru, zřejmě potvrdí Blackjack, kapela ověnčená mnoha oceněními v Čechách i zahraničí. Časový rozvrh vystoupení najdete zde.
Celé odpoledne a večer bude případnou trudomyslnost posluchačů, kteří neuspějí v soutěžích či tombole, rozhánět laskavým a vtipným slovem Pepa Voda.

Pro ty, kdo chtějí mít jistotu, že stráví nezapomenutelné sobotní odpoledne a večer, je zajištěn předprodej vstupenek v Městském informačním centru Beroun nebo přímo U Štiky. Vstupné je 150,- Kč a pro děti do 15 let zdarma, takže je vezměte určitě sebou – terasa bude během produkce nekuřácká! Případné požadavky na rezervace lze posílat na info@modrejberoun.cz.

Modrej Beroun 2015

Modrej Beroun 2015

 

avatar Autor: on 25.5.2015. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.