TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Robert Earl Keen natočil duet s Natalie Maines z Dixie Chicks

Robert Earl Keen (Foto: Darren Carroll/Dualtone)

Robert Earl Keen (Foto: Darren Carroll/Dualtone)

Robert Earl Keen a zpěvačka Natalie Maines ze skupiny Dixie Chicks dali své hlasy dohromady a vznikla z toho nová nahrávka. Jedná se o cover verzi písně „Wayfaring Stranger,“ která se objeví na chystaném Keenově albu Happy Prisoner. Tímto novým projektem chce zpěvák vzdát hold svým oblíbeným bluegrassovým písním.

„Vždy jsem měl velmi blízký vztah k písním, které jsem v mládí slýchával v našem obývacím pokoji. Moje matka měla velmi ráda tyhle staré nahrávky a tak mé první hudební vzdělání bylo vlastně bluegrassové. Vždy jsem tento žánr poslouchal, miluji ho a jsem vlastně takovým jeho šťastným vězněm,“ vysvětluje svůj vztah k tradičnímu bluegrassu i název své nové desky Robert Earl Keen.

Producentem alba je Lloyd Maines, otec Natalie a díky tomu se k práci na nové desce dostala i zpěvačka ze slavného countryového tria. „Lloyd jí zavolal a ona přišla. Bylo to neuvěřitelné,“ vzpomíná Keen.

Kromě Natalie Maines se na novém Keenově albu objeví také Lyle Lovett a Peter Rowan, jako hudební hosté se na albu objeví také Sara Watkinsze skupiny Nickel Creek a Danny Barnes. Album Happy Prisoner vychází 10. února 2015 na labelu Dualtone Records.

avatar Autor: on 4.1.2015. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.