TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Tomáš Klus vydává páté album, pokřtí ho ve Svojšicích

Tomáš Klus na Stodole Michala Tučného 2009 (Foto: Jiří Konc / CountryWorld.cz)

Tomáš Klus na Stodole Michala Tučného 2009 (Foto: Jiří Konc / CountryWorld.cz)

Unikátní křest nového alba Tomáše Kluse „Anat život není“ v sobotu 27. června 2015 v letním areálu ve Svojšicích u Pardubic. Písničkář Tomáš Klus a jeho Cílová skupina přichází letos nečekaně s novým studiovým albem s názvem „Anat Život Není“. Po titulech Cesta do záhu(d)by, Hlavní uzávěr splínu, Racek a Proměnamě se jedná o Klusovo páté řadové album. Tomáš Klus a jeho Cílová skupina se rozhodli album pokřtít netradičně pod širým nebem v letním areálu ve Svojšicích u Pardubic. Na této akci plánuje Tomáš s kapelou odehrát kromě svých známých písní i celé nové album, které budou posluchači moci slyšet až o několik dní později.

Kromě nového repertoáru chystá Tomáš ve Svojšicích představit i netradiční spojení hudby s obrazy vznikajícími přímo během jednotlivých písní ve spolupráci s výtvarnicí Lénou Brauner.Ve Svojšicích tak nepůjde jenom o křest nového alba, ale i o jedinečné spojení vizuální stránky, hudby a atmosféry happeningu zaměřeného proti všem válkám. Celý koncept speciálně pro tuto akci připravuje osobně Tomáš a jeho Cílová skupina.

avatar Autor: on 18.6.2015. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.