TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Josef Vojtek a Tomáš Klus hlavními hvězdami Stodoly Michala Tučného

Tomáš Klus na Stodole Michala Tučného (Foto: Jiří Konc)Countryová, populární i rocková hudba bude znít v sobotu 25. srpna 2012 v jihočeských Hošticích u Volyně. V malebné filmové vesničce se totiž uskuteční již patnáctý ročník hudebního festivalu Stodola Michala Tučného aneb Setkání přátel.
Hlavnímu festivalovému dni bude již tradičně předcházet páteční rozjezdová párty. Ta nabídne koncert skupiny the Moonshine Howlers, jejímž vzácným hostem bude i dcera Michala Tučného Míša. Hlavní náplní pátečního programu však bude tradiční soutěž amatérských a poloprofesionálních kapel a interpretů o Cenu Michala Tučného.
V průběhu sobotního programu se návštěvníkům festivalu představí např. Věra Špinarová, Petr Spálený, Allan Mikušek, Xavier Baumaxa, nebo skupiny Greenhorns či Buty.
Večerní program bude již tradičně patřit písním Michala Tučného, které si do Hoštic přijedou zazpívat například Pepa Vojtek, Tomáš Klus, Monika Absolonová, Ondřej Hejma, Tomáš Trapl, Honza Vyčítal, Tomáš Linka, Allan Mikušek s dcerou Natálkou a celá řada dalších.
Vstupenky na festival můžete již nyní zakoupit v předprodejních místech sítě Eventim, na www.eventim.cz a také v síti prodejen Bontonland. Cena vstupenky v předprodeji je 498 Kč a na místě konání festivalu pak 550 Kč. Vozíčkáři a děti do 130 cm mají vstup zdarma.
V těsné blízkosti areálu bude opět zřízen camp. Informace o možnosti ubytování i další aktuality o festivalu naleznete na www.kyno.cz

Honza Vyčítal na Stodole Michala Tučného (Foto: Jiří Konc)
Aleš Háma na Stodole Michala Tučného (Foto: Jiří Konc)
Leona Černá na Stodole Michala Tučného (Foto: Jiří Konc)
Tomáš Klus na Stodole Michala Tučného (Foto: Jiří Konc)
Leona Černá na Stodole Michala Tučného (Foto: Jiří Konc)
Tomáš Trapl na Stodole Michala Tučného (Foto: Jiří Konc)
Tomáš Linka na Stodole Michala Tučného (Foto: Jiří Konc)
Míša Tučná na Stodole Michala Tučného (Foto: Jiří Konc)
avatar Autor: on 5.8.2012. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*