TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Autobiografie Willieho Nelsona vyjde v listopadu

Zajímavou knižní novinkou bude dozajista autobiografie Willie Nelsona, jejíž vydání je naplánováno na 13. listopadu. Název Roll Me Up And Smoke Me When I Die byl vybrán podle písně, která vyšla na zpěvákově letošním albu Heroes.

Nelson v knize přemítá o tom, co ho v životě i muzice ovlivnilo, o věcech, které považuje za nejdůležitější a oslavuje rodinu, přátele a kolegy, s nimiž se během své životní pouti setkal. A na řadu prý přijde doslova všechno: hudba, ale také ženy, Texas, politika, koně, náboženství, marihuana, děti, životní prostředí, poker, prasata, Nashville. Ostatně, není divu, bezmála osmdesátiletý legendární countryový psanec má o čem vyprávět. Willieho vzpomínky prokládají vzácné rodinné fotografie, ilustrace jeho syna Micaha a texty mnoha dnes již klasických písní.

Tisková zpráva napovídá, že dílo bude obsahovat také příspěvky z okruhu rodiny i přátel a předmluvu hudebníka a kamaráda Kinky Friedmana. Kniha nebude zdaleka první Nelsonovou biografií, ta první se objevila na pultech knihkupectví již v roce 1988.

V této souvislosti se doslova nabízí otázka: Najde se i u nás vydavatel, který konečně přiblíží život jedné z největších legend countryové hudby českému čtenáři?

Ukázku z knihy je možno zhlédnout na Facebooku:  http://www.facebook.com/WillieNelson/app_197602066931325.

avatar Autor: on 11.10.2012. Filed under Ve zkratce. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*