TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Muzikálová benzínová pumpa se zavírá

Po necelých třinácti měsících své existence končí svou činnost produkce muzikálu Benzín a mejkap (The Pump Boys And Dinettes), prvního country muzikálu, který byl v České republice uveden. Ve dnech 18. a 19. listopadu 1999 se odehrají poslední dvě představení tohoto zajímavého programu. Svou českou premiéru absolvoval muzikál dne 29. 10. 1998 na scéně pražského divadla U hasičů, které se také stalo jeho trvalým působištěm.
V hereckém a pěveckém obsazení programu se objevila celá řada zajímavých jmen české countryové a popové hudební scény. V muzikálu účinkovali mimojiné Tomáš Linka, Věra Špinarová, Marcela Březinová, Petr Kocman, Denisa Marková nebo zpěvačka skupiny Schovanky Jana Trčková.
I když se zpěváci a muzikanti s muzikálem Benzín a mejkap v polovině listopadu rozloučí, mnozí z nich si své muzikálové role ještě zopakují. A to již během prosince, kdy se v pražském studiu Largo začne s natáčením desky Benzín a mejkap, která bude obsahovat všechny písně z muzikálu. Album vyjde na jaře roku 2000 pod značkou společnosti Venkow Records/Universal Company.

avatar Autor: on 8.11.1999. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*