TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dixie Chicks na prvním místě Billboard 200

Americká dívčí country skupina Dixie Chicks se stala první country skupinou v historii americké prestižní hitparády Billboard 200, která dosáhla jejího prvního místa.
Nové album skupiny Dixie Chicks, které se jmenuje Fly (Monument/Sony Music Nashville, 1999), dosáhlo podle měření v systému SoundScan celkem 314.000 prodaných jednotek a stalo se tak nejúspěšnějším debutovým albem v celé historii systému SoundScan.
Jejich debutové album, s názvem Wide Open Spaces, kterého se prodalo již přes šest milionů kusů. se stalo nejvíce prodávaným debutovým albem v historii country skupin a z Dixie Chicks tak udělalo (z hlediska prodejnosti) nejúspěšnější umělce roku 1998. Kromě toho se skupina stala prvním interpretem v historii udílení CMA Awards, který byl nominován na nejprestižnější cenu Entertainer Of The Year (Bavič roku) hned po vydání debutového alba.

avatar Autor: on 10.9.1999. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*