TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Sweethearts of the Rodeo se vracejí s novým albem

V osmdesátých letech minulého století patřily k nejvýraznějším dvojícím tehdejší country hudby. Nyní se sestry Janis Oliverová a Kristine Arnoldová, které celý countryový svět zná jako Sweethearts of the Rodeo, vracejí s novým albem. Kolekce nazvaná Restless  jej jejich prvním studiovým počinem od roku 1996. Dvojice, která v době své největší slávy přivedla do countryové Top 10 v řadě za sebou hned sedm svých singlů, vydá svojí dvanáctipísňovou kolekci 23. října 2012. Producentem alba je Dave Pomeroy.

„Konečně nadešel ten správný čas, abychom se zase mohly soustředit na sen, který jsme společně snily několik let – zase společně nahrávat a vystupovat jako Sweethearts of the Rodeo,“ řekla k jejich novému projektu Kristine. „Janis i já jsme na naše nové album opravdu hrdé a doufáme, že každý, kdo si jej poslechne, z něj ucítí tu lásku a radost, kterou jsme do něj daly při jeho přípravě.“

„Milujeme celý ten proces psaní a hledání těch pravých písní. Ale nic nepřebije ten zážitek, když jsme se společně vrátily do nahrávacího studia, navíc s těmi všemi úžasnými hudebníky. Na tento okamžik jsme čekaly opravdu hodně dlouho a konečně můžeme říct – jsme zpět!,“ doplňuje svoji sestru Janis.

Sweethearts of the Rodeo vydaly své poslední album Beautiful Lies v roce 1996 a od té doby se obě zpěvačky věnovaly aktivitám mimo hudební průmysl. Zatímco Kristine  věnovala veškerý svůj čas své rodině, Janis se zase soustředila na chov a výcvik koní. V roce 2010 také zařizovala svatbu pro svojí dceru Jenny, kterou má se svým někdejším manželem, zpěvákem Vincem Gillem. Obě sestry také již několik let úspěšně provozují butik se stylovým oblečením na jižním předměstí Nashvillu.

Tracklist alba Sweetheart of the Rodeo: Restless
01. „You Can’t Hold Me Back“
02. „Restless“
03. „What Does Love Mean to You“
04. „Maybe Tonight“
05. „Too Little Too Late“
06. „Running Out of Road“
07. „Hopeless Rose“
08. „Love It Away“
09. „Sinful Thoughts“
10. „Gone to Kentucky“
11. „Heart Out in the Rain“
12. „Get Together“

Sweethearts of the Rodeo: Restless (Foto: Absolute Publicity)

Sweethearts of the Rodeo: Restless (Foto: Absolute Publicity)

avatar Autor: on 15.10.2012. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*