TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Věra Špinarová míří do Hoštic

Věra ŠpinarováLegendární česká zpěvačka Věra Špinarová bude jednou z hvězd odpoledního programu hudebního festivalu Stodola Michala Tučného, který proběhne v sobotu 25. srpna 2012 v Hošticích u Volyně. Špinarová, která nedávno absolvovala strhující koncert na Benátské noci ve Sloupu v Čechách, vystoupí za doprovodu skupiny Adama Pavlíka. Letos 61letá rocková diva se na hudebních pódiích pohybuje už více jak 45 let. Během své kariéry působila s celou řadou hudebních těles, mimo jiné s kapelami Flamingo nebo Majestic. Je držitelkou několika ocenění, včetně bronzové Bratislavské Lyry z roku 1976. Mezi její nezapomenutelné hity patří nahrávky jako Meteor lásky, Bílá Jawa 250, Fernando nebo Raketou na Mars. Ovšem tím naprosto největším hitem je bezesporu píseň Jednoho dne se vrátíš, kterou Věra nazpívala na nezapomenutelnou hudbu Ennia Morriconeho z filmu Tenkrát na Západě.
Na tyto i další hity určitě dojde i během Věřina hoštického vystoupení. Kromě Věry Špinarové se však návštěvníci patnáctého ročníku Stodoly Michala Tučného mohou těšit i na další velká jména české rockové, popové a countryové scény – nebudou chybět například Buty, Petr Spálený, Allan Mikušek nebo skupina Greenhorns s Honzou Vyčítalem. Ve večerním programu pak zazáří Tomáš Klus, Leona Černá, Tomáš Linka a svůj hlas předvede i Josef Vojtek ze skupiny Kabát.
Další informace o programu, vstupném a možnostech ubytování naleznete na internetové adrese www.kyno.cz

avatar Autor: on 20.8.2012. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*