TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cimpr Campr zahrají v Praze

U tak typického bluegrassového nástroje jako je banjo, člověka přirozeně napadnou hudební výrazy jako roll, timing, chop atd. V případě zlobivě uličnické hry banjisty Petra Vošty, bychom mohli použít ještě groove, feeling, nebo improvizace a další nadstavby, specifické spíše pro jazzové hráče.

Právě z jazzu, blues a newgrassu čerpá Voštovo trio Cimpr Campr asi nejvíce. Bubeník Robert Vítek si rytmicky výborně rozumí s baskytaristou Radkem Hlávkou, který udivuje svou wootenovsko-bonovskou technikou a nadhledem s jakým prezentuje své hráčské umění. Spojení výborné techniky, zajímavých aranží a harmonií s voštovými mysticko-poetickými texty tvoří z tria kompaktní hudební úderku, která stojí nejen za poslech, ale i za shlédnutí.

Nejbližší vystoupení „Camprů“ budete mít možnost shlédnout ve středu 25. listopadu 2009 ve 20.00 v rámci hostování na koncertu Svatky Štěpánkové a P.R.S.T. v pražské Balbínově poetické hospůdce.

avatar Autor: on 19.11.2009. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*