TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Joe Diffie vydává album v Evropě

Joe Diffie - The Ultimate HitsLegendární Joe Diffie, který v polovině 90. let bodoval s 12 #1 hity a ktérého řada současných hvězd uvádí za svůj vzor, podepsal nahrávací smlouvu s AGR Television Records a jeho první evropské album vyjde již v polovině července. Spolupráce Joea s německým labelem však slibuje daleko více a Joe se s velkou pravděpodobností začne objevovat na evropských pódiích. Navázal by tak na Marka Chesnutta, Tracyho Lawrence, Chely Wright, The Wilkinsons, Danni Leigh a další hvězdy, které v rámci spolupráce s německým AGR rovněž začali vydávat CD a koncertovat po Evropě.
Nové album Joea Diffieho, které kromě evropského trhu samozřejmě vyjde i v USA, ponese název „The Ultimate Hits“ a bude obsahovat 20 Diffieho nejlepších nahrávek v novém kabátě. Joe totiž všechny písně znovu nahrál a dokonce i osobně namixoval. Velkým překvapením je bonus, kterým bude duet „Long Gone Loner“ s Petrem Dulou & The Rowers. Tato původní skladba slovenských Veslárů, jejímiž autory jsou František Jano, Peter Dula a nashvillský textař Mark Trail, se v loňském roce dostala na vrchol evropské country hitparády (ECMA) a na prvním místě se udržela dva týdny.

Joe Diffie – A Night To Remember

avatar Autor: on 13.5.2009. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*