TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Long Gone Loner je No. 1 v Evropě

Joe Diffie a Peter Dula na scéně OpryÚspěšný duet úřadujícího Evropského umělce roku, slovenské kapely Peter & The Rowers, a legendárního Joea Diffieho, vylétl tento týden na vrchol prestižní evropské country hitparády ECMA Top 100, přičemž z prvního místa sesadil hit Alana Jacksona – „Small Town Southern Man“. Pro slovenské Vesláre je to již třetí No. 1 hit během 18 měsíců, jejich skladby „Blind Horses“ a „I’m Leavin'“ zvítězily v hitparádách v uplynulém roce.
Spolupráce s kapelou Peter & The Rowers se stala comebackem i pro samotného Joea Diffieho, který má na svém kontě již 12 No. 1 hitů v USA. V návaznosti na úspěch písně „Long Gone Loner“ začala řada evropských rádií hrát i Diffieho starší hity a píseň „Third Rock From The Sun“ se dokonce v několika zemích dostala až do Top 10.
Peter Dula nedávno debutoval na pódiu legendární Grand Ole Opry, když přijal pozvání od Joea Diffieho a společně pak vystoupili i během několika show v rámci nashvillského CMA Music Festivalu letos v červnu.
Duet „Long Gone Loner“ bude obsažen na chystaném albu kapely Peter & The Rowers – „Honky Tonk Dream“. Skladbu je možno slyšet na stránkách MySpace Joea Diffieho i Peter & The Rowers‘.

avatar Autor: on 3.8.2008. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*