TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Společný duet Veslárů a Joea Diffieho ovládl Evropu

Peter Dula a Joe DiffiePíseň „Long Gone Loner“, která je duetem slovenských Veslárů s legendárním Joem Diffiem, se stala nejhranější skladbou v Evropě za poslední týden. V Německu, Velké Británii, Dánsku a Norsku se dokonce vyšplhala na první místo hitparády. Hlavní evropský žebříček European Country Music TOP 100 se počítá z průměrné hranosti za poslední 3 týdny, tak můžeme Veslárům přát, aby se na vrcholu udrželi ještě aspoň 14 dní a připsali si na účet další evropský #1 hit.
V roce 2007 slavili úspěch se dvěma písněmi – zkraje roku se na první místo dostal hit „Blind Horses“ a v průběhu jara se pak dokonce Veslárům podařilo zlomit evropský rekord v hranosti, když se píseň „I’m Leavin'“ udržela na prvním místě žebříčku nepřetržitých 14 týdnů. Jak jsme informovali, evropská CMA za tyto úspěchy odměnila Vesláry šesti hlavními cenami při svém výročním vyhlašování vítězů letos v květnu.
Duet Veslárů a Joea Diffieho je možné slyšet na myspace Veslárů.

avatar Autor: on 9.7.2008. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*