TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Country Sisters slaví 35 let existence

Country SistersNejúspěšnější česká dívčí country kapela, Country Sisters, letos oslaví 35 let od svého založení. Na tuto počest proběhne v Jablonci nad Nisou slavnostní koncert se spoustou hostů, kde se kromě současné a zároveň nejmladší sestavy představí i minulé a budoucí členky. Vzhledem k tomu, že Country Sisters koncertují převážně v zahraničí, je toto vystoupení v Jablonci pro české diváky jedinečnou příležitostí jak zhlédnout tuto originální a velice energickou show. Slavnostní galashow proběhne 26.4.2008 v jabloneckém Eurocentru a vstupenky v hodnotě 180 Kč lze rezervovat na tel. čísle 483704400.
Skupina byla založena v roce 1972 pod názvem Jizerská protěž a v roce 1986 přijala název Country Sisters. Od svého vzniku se v kapele vystřídalo 38 členek, což je ve srovnání s jinými českými legendárními kapelami překvapivě nízké číslo. Country Sisters zatím vydaly 10 alb a podnikly již téměř 2000 koncertů. V současné době kapela působí ve složení Sonia Kociánová, Lucie Vancová, Vendula Svobodová, Linda Jarošová, Klára Tibitanzlová a Alena Krajčová. Kromě pravidelných turné v Holandsku, Dánsku a Švýcarsku Country Sisters také vystupují ve Francii, Rakousku, Norsku, Kanadě a v dalších zemích. Tento rok se připravují na nová turné do Skotska a Japonska.

Country Sisters

Ukázka z vystoupení

avatar Autor: on 1.4.2008. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*