TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Milan Dufek z Rangers zahynul v Kolumbii

Milan Dufek (SMT 2003, Foto Jiří Konc)Ze zahraničí dnes přišla další tragická zpráva pro českou country scénu. Ve čtvrtek 17. listopadu 2005 zahynul při potápění v Kolumbii zpěvák a kapelník skupiny Rangers, Milan Dufek. Bylo mu 61 let. Jak dnes uvedla rozhlasová stanice Frekvence 1, hudebníka při potápění přejela loď. „V Jižní Americe měli koncerty, vracet se mají 24. listopadu,“ uvedla pro česká média Dagmar Durecová z agentury Best I.A., která skupinu zastupuje.
Milan Dufek je další významnou postavou české hudební scény, které se stalo osudné potápění. Loni v létě zahynul při potápění na Korsice zpěvák Karel Zich.
Milan Dufek se narodil 6. května 1944 a ve skupině Rangers působil od samého začátku (1964). Kromě pěveckého postu působil Milan Dufek v kapele i jako hráč na kytaru a na flétnu. Je také autorem celé řady písňových textů.
Více o kapele Rangers (Plavci) naleznete zde.

avatar Autor: on 19.11.2005. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*