TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Album Karel Hašler 125 konečně na pultech

Karel Hašler 1252CD a 2MC Karel Hašler 125: Život plný písniček je konečně na pultech obchodů. A to se čtyřmi bonusy, které se neobjevily ani v televizi, ani na DVD. To vychází 13. prosince 2004 v délce 197 minut, s filmem o vzniku projektu a s ukázkami filmů Karla Hašlera. A ty čtyři bonusy opravdu stojí za to : „Vltavo, Vltavo“ s Patrolou a Karlem Zichem, „Na té Malé straně“ s Patrolou a Jiřinou Jiráskovou, „Písnička o starém kocourovi“ s Patrolou a Jirkou Lábusem a „Vendelínek“ v neodolatelném podání patroláckého Tomáše Jelínka.
Cena celého projektu je nakonec výsledkem mnoha kompromisů. 2CD jsou opravdu za cenu jednoho. Doporučená cena pro obchody je 369 Kč, u MC je cena 159 Kč za 1 MC, tedy 318 Kč za komplet (MC jsou číslovány jako 1 + 2, obsah je shodný s CD 1 a CD 2). Odměnou posluchačům nechť jsou výpravné booklety u 2CD (16 stran ) i MC, a hlavně skoro dvě a půl hodiny nádherných Hašlerových písniček. Dodejme, že album i DVD vycházejí na labelu společnosti Universal.

avatar Autor: on 6.12.2004. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*