TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

11. Folková růže již ve čtvrtek

Již tetno čtvrtek, tedy 15. července 2004, začíná jedenáctý ročník festivalu FOLKOVÁ RŮŽE v Jindřichově Hradci, který zde bude probíhat až do soboty 17. července 2004. Festivalové koncerty se odehrají na zámeckém nádvoří, na nádvoří Muzea, v Kapli sv. Máří Magdaleny a na dalších historických místech Jindřichova Hradce. Doprovodné festivalové akce proběhnou také na zámku v Žirovnici a na hradě Landštejně.
Kromě stálic festivalu (Karel Plíhal, Žalman a spol., Nezmaři, Cop, Jablkoň, Hradišťan, Ginevra) se objeví i festivaloví „nováčci“, například Pavel Bobek či strhující sdružení bubeníků Jumping Drums. Celkem se na festivalu představí téměř sedmdesát skupin a sólistů.
Festivalový program začíná každý den dopoledním koncertem na náměstí, odpoledne pokračuje koncerty na nádvoří Muzea a v Kapli sv. Máří Magdaleny, večer vrcholí koncertem na nádvoří Zámku a pro labužníky přidává ještě půlnoční recitaly zvané Nočníčky.
Folkovou růži doplňuje řada doprovodných akcí, například textařská dílna, výstava kreseb karikaturisty Josefa Kobry Kučery, ozdobou jsou muzikantské jam sessiony v jindřichohradeckých hospůdkách či výlety do okolí. Táboření pro návštěvníky je zajištěno na hřišti Gymnázia.
Předprodej vstupenek v sítích TicketArt, Ticketportal, Ticketpro, Ticketstream, Vstupenky.cz a v dalších předprodejích po celé republice. (Na Slovensku Ticketportal.sk) Vstupenky v předprodeji jsou výrazně levnější než na místě. Celodenní vstupenka stojí v předprodeji 190 Kč na místě 220 Kč, třídenní permanentka 360 Kč, na místě 450 Kč, děti do 130 cm výšky platí 1 Kč. Program a podrobnosti najdete na www.folkcountry.cz.
Pořádá časopis FOLK & COUNTRY ve spolupráci s městem Jindřichův Hradec, Gymnáziem Vítězslava Nováka, Okresním muzeem a Státním hradem a zámkem v Jindřichově Hradci za podpory města Jindřichův Hradec.
Další informace naleznete v připojeném souboru.

avatar Autor: on 13.7.2004. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*