TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Finalisté SuperStar přidají další SuperKoncert

Česko hledá SuperStarPo necelém týdnu prodeje se SuperKoncert vyprodal a pro velký zájem bude přidán „SuperKoncert 2“ – dobrá zpráva pro všechny, na které se již nedostalo. Prodej vstupenek na druhý SuperKoncert bude zahájen ve středu 16.6.2004 od 5,00 hod na všech 7000 pobočkách Sazka a.s. „SuperKoncert 2“ se uskuteční hned 25.6. od 20.00 v Sazka Aréně.
Již dnes je jasná dramaturgie SuperKoncertu, ve kterém se každý z deseti finalistů představí se dvěma písněmi, vítěz se třemi a všichni finalisté budou také zpívat tři písničky společně. Celá show bude trvat bezmála tři hodiny.
Všechny písně zazní naživo za doprovodu kapely Paajky Paajk, která finalisty již doprovázela při televizní soutěži. Moderátory SuperKoncertů budou Laďka Něrgešová s Ondřejem Brzobohatým.
Velkoryse řešené scéně budou dominovat obrovské zavěšené dekorace s otáčecím jevištěm. Světelný park a efekty budou jedny z největších jaké byly v Čechách k vidění, úvodní a závěrečná laserová show bude Českou premiérou největšího a nejvýkonnějšího laserového zařízení.
Choreografii koncertu připravuje pražská pobočka americké taneční skupiny Dance 2XS (Prague), pod vedením choreografů, kteří mj. spolupracovali s Missy Eliott či Justinem Timberlakem.

avatar Autor: on 14.6.2004. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*