TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

25. ročník Slunovratu začíná již tento pátek!

Přinášíme vám důležité informace, které byste měli znát, pokud se rozhodnete navštívit letošní ročník festivalu Slunovrat. Ten se uskuteční o nadcházejícím víkendu v areálu pardubického koupaliště Cihelna.

Program:
Pátek 4. 6. 19:00:
VLASTA REDL, KAŽDÝ DEN JINAK A JEJICH HOSTÉ: Slávek Janoušek, Petra Šany Šanclová, Jan Vančura (ex Rangers) s kapelou a překvapení

Sobota 5. 6. 13:00 (vstup na koupaliště od 9:00):
SPIRITUÁL KVINTET * ŽALMAN A SPOL. * COP * JABLKOŇ * DEVÍTKA * HAPPY TO MEET * PAVEL DOBEŠ * Koňaboj * Pouta * Modrá kref * Tempo di vlak * Jumping Drums * Lístek * Hluboké nedorozumění * Falešná karta * Pidilidi * Bob a bobci a další.

Doprava
15 minut pěšky z pardubického nádraží ČD – šestá zastávka autobusu MHD číslo 16. Kromě hudebního programu je přichystána i řada soutěží a her, využity jistě budou i bazény a atrakce koupaliště. Pro ty, co přijedou odkudkoliv, je táboření a parkování v těsném sousedství koupaliště v ceně vstupenky. Občerstvení je zajištěno v širokém rozsahu a po koncertech bude možné celou noc posedět na jam sessionu u malé scény.

Vstupné:
Předprodej vstupenek v 350 předprodejích sítí TicketArt, Ticketportal, Ticketpro, Ticketstream, Vstupenky.cz a v dalších předprodejích po celé republice. Vstupenka na pátek stojí v předprodeji 150 Kč a na místě 200 Kč, sobotní vyjde v předprodeji na 200 Kč a na místě na 250 Kč. Zvýhodněná permanentka je v předprodeji za 299 Kč, na místě za 380 Kč. Děti a osoby menší než 130 cm dostanou vstupenku na celý festival za 1 Kč. Slevy pro invalidy jsou pouze na místě.

Další informace:
Na Slunovrat nemají přístup psi a další zvířectvo, na koupaliště se nesmí nosit skleněné předměty.

Festival pořádá časopis FOLK & COUNTRY ve spolupráci s Agenturou Pohoda Pardubice a firmou P. Ministr, v.o.s. Festival se koná pod záštitou primátora města Pardubic a město Pardubice festival podporuje.

Aktuální informace o Slunovratu a dalších festivalech najdete na www.folkcountry.cz.

avatar Autor: on 31.5.2004. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*