TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Nominace na ceny Country Weekly/TNN

16. března byly oznámeny nominace na ceny Country Weekly / TNN Awards. Ceny jsou udíleny každoročně pouze na základě hlasování posluchačů-fanoušků a tak dávají poměrně přesný obraz o popularitě jednotlivých umělců.
Nejvíce nominací získala stále populárnější zpěvačka z hudební stáje společnosti Warner Bros., Faith Hill, která v letošním ročníku ankety posbírala neuvěřitelných osm nominací, včetně nominace v kategoriích Umělec roku (Entertainer of the Year), Zpěvačka roku, Album roku (za album Breathe), a Impact Award, která je udílena osobám, kts největším vlivem na prezentaci country music ve filmu, TV a v rádiích.
Mezi dalšími nominovanými jsou i George Strait (šest nominací) a Faithin manžel Tim McGraw, který získal pět nominací. Oba dva umělci se utkají mezi sebou v kategoriích Umělec roku (Entertainer of the Year), Zpěvák roku, Album roku (Always Never The Same, resp. A Place In The Sun) a na cenu Impact Award.
Ceny budou vyhlášeny 15. června v nashvillském Gaylordově zábavním centru, jako součást festivalu Fan Fair 2000 a budou živě přenášeny v TV síti společnosti TNN.

avatar Autor: on 27.3.2000. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*