TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Shania, Brandt a Rankins držiteli Juno Awards

V neděli 12. března byly v torontském Skydome uděleny Juno Awards, které jsou kanadskou obdobou světoznámých cen Grammy.
Půvabná kanaďanka Shania Twain získala v tomto ročníku hned dvě ocenění. První cenu v kategorii Nejlepší autor písně získala Shania společně se svým manželem, producentem Robertem „Muttem“ Langem. Druhou cenu získala Shania již tradičně v kategorii Nejlepší countryové zpěvačky, když za sebou zanechala své kolegyně Terri Clark, Lisu Brokop a Patricii Conroy.
Zpěvák Paul Brandt si domů odvezl cenu pro Nejlepšího countryového zpěváka. Paul se umístil na vrcholu seznamu interpretů, jejichž sláva příliš nezasahuje zahranice Kanady. Brandt si brousil zuby i na další cenu, tentokrát v hlavní kategorii Nejlepší zpěvák roku. Jeho ambice však vyšly naprázdno. Nejlepším zpěvákem roku se totiž stal popový Bryan Adams.
Rodinná sestava skupiny The Rankins porazila v souboji o cenu pro Nejlepší country skupinu nebo duo nejen další rodinné seskupení, skupinu The Wilkinsons, ale i skupiny Lace, Prairie Oyster a Farmer’s Daughter.

avatar Autor: on 21.3.2000. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*