TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Miranda Lambert na vrcholku žebříčku Top Country Albums

Miranda Lambert: RevolutionNa svém třetím řadovém albu, které vyšlo 29. září 2009 u společnosti Sony Music, začala Miranda Lambert pracovat před více než jedním rokem. Nyní sklízí zasloužené ovoce své práce. Deska Revolution se tento týden usídlila na vrcholku zámořského country žebříčku časopisu Billboard Top Country Albums. Miranda tak sesadila z vrcholku hitparády další úspěšnou mladou country zpěvačku, a to Taylor Swift a její druhé album Fearless.
„Jsem tak nadšená,“ reagovala Miranda na úspěch své novinky, která patří k jedněm z nejzajímavějších countryových počinů tohoto podzimu. „Vím, že každý o svém nejnovějším albu říká, že je na něj hrdý. Ale já cítím, že tato deska je opravdu speciální. Je opravdu přesně podle mých představ, mohu jí klidně dát do rukou svým idolům a se vzpřímenou hlavou říct: ’V tom albu je kus mne samotné. Doufám, že se vám bude líbit!’”
Na desce najdete celkem patnáct nahrávek, z toho tři cover verze: „Time To Get a Gun“ Freda Eaglesmithe, „That’s The Way The World Goes ‘Round“ Johna Prinea a „Somewhere Trouble Don’t Go“ Julie Millerové. Zbývající skladby na albu jsou zcela nové písně a u všech je Miranda uvedena jako autorka nebo spoluautorka. Mezi dalšími autory naleznete taková jména jako Blake Shelton, Ashley Monroe, Natalie Hemby nebo Dave Haywood a Charles Kelley z formace Lady Antebellum. Poslední dva jmenovaní si na albu s Mirandou i zazpívali v písni „Love Song.“
Alba Revolution se během prvního týdne na trhu prodalo 65875 kopií a deska tak potvrdila pravidlo, že každé z Mirandiných alb musí debutovat na vrcholku žebříčku Top Country Albums. Miranda je držitelkou ceny Academy od Country Music pro Nejlepší album roku za její předchozí projekt Crazy Ex-Girlfriend a v letošním ročníku CMA Awards je nominována v kategorii Zpěvačka roku. Pocty se jí dostalo i od jejího pěveckého kolegy Brada Paisleyho, který si ji vybral jako hosta jeho nadcházejícího turné American Saturday Night.

avatar Autor: on 8.10.2009. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*