TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Petr Kocman vystoupí s Reliéfem v Balbínce

Petr Kocman (Foto: Ing. Jiří Konc)Zpěvák Petr Kocman bude speciálním hostem bluegrassové skupiny Reliéf při jejím říjnovém vystoupení v Balbínově poetické hospůdce v Praze. Během koncertu, který se uskuteční v úterý 13. října 2009 od 20.00, zazní i několik písní z běžného Petrova repertoáru, zde je však budete mít možnost slyšet ve zcela nových, čistě bluegrassových úpravách. Na program bude zařazena i slavná skladba „Crazy,“ kterou Petr nazpíval společně s Reliéfem na jejich koncertní album Live z roku 2005.
Petra Kocmana, který v loňském roce vydal na labelu AkordShop své dlouho očekávané album Crazy Man, však můžete slyšet nejenom na koncertních pódiích. Od září je jeho hlas také pravidelnou součástí vysílání pražského Country Radia, které každé pondělí od 20.00 do 21.00 vysílá jeho pořad s názvem Country je všechno, co se mi líbí.

avatar Autor: on 8.10.2009. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*