TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Pavel Bobek koncertoval v USA. V Nashvillu natočí desku!

Pavel Bobek (Foto: ing. Jiří Konc)Legenda české countryové a rokenrolové scény, zpěvák Pavel Bobek, má za sebou koncert pro krajany ve Spojených státech. Zpěvák o tom informoval na svém webu. Bobek vystoupil jako speciální host závěrečného koncertu amerického turné skupiny Druhá Tráva. To odstartovalo na začátku září vystoupením v Minneapolisu a skončilo v sobotu 3. října 2009 vystoupením v české restauraci Klas v Ciceru (poblíž Chicaga), stát Illinois.
Po úspěšném koncertu nyní Pavel Bobek zamířil přímo do Mekky country hudby, Nashvillu. Ve spolupráci s Robertem Křesťanem a Lubošem Malinou by zde měl natočit zbrusu nové album sestavené z písní Johnnyho Cashe. Všechny Cashovy písně by měly být nazpívány s českými texty a jejich natáčení by se měli zúčastnit i někteří bývalí Cashovi spoluhráči.
Zatím posledním řadovým albem Pavla Bobka byla deska Muž, který nikdy nebyl IN, která v roce 2005 vyšla na značce Brothers Records a v loňském roce se dočkala reedice na značce Universal.

avatar Autor: on 7.10.2009. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*