TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Bonus k permanentkám na Okolo Třeboně

Akční bonus pro zájemce o permanentky připravili pořadatelé festivalu Okolo Třeboně, jehož 14. ročník se koná již za dva týdny od 1. do 4. července. „Kdo si stihne objednat na vstupenky@okolotrebone.cz permanentku a uhradit ji do 25. června převodem nebo složenkou, získá zdarma exkurzi do třeboňského pivovaru,“ řekl dnes ředitel a dramaturg festivalu Pavel Barnáš.
Permanentka platí na koncerty na hlavní scéna (pátek, sobota, neděle) a při jejím zakoupení lze využít i další slevy (karty ISIC, ALIVE a 10% sleva při objednání 10 a více permanentek). V pátek 1. července vystoupí na hlavní scéně od 19-ti hodin IRISH DEW, JARRET, ZNOUZECTNOST, Inkululeko Yabatsha School of Arts ze Zimbabwe a DIVOKEJ BILL. V sobotu od 18-ti hodin uslyšíte jednu z kapel hrajících na odpolední volné scéně a dále TRABAND, TOLHAJE z Polska, IVU FRÜHLINGOVOU a skupinu DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND. V neděli opět od 18-ti hodin vystoupí PAMPALINI FUNKY JAM, DAN KOHOUT BAND CLOU a TATA BOJS. Po skončení hlavních koncertů je opět připravená noční scéna v pivovaru Regent a bude fungovat i rockový klub Torpedo.
V pátek bude od 20-ti hodin bude probíhat představení Divadla Járy Cimrmana v městském divadle. Dále vystoupí například Michal Braxatoris a Bafalo, Divadlo V Pytli a další. Festival zakončí v pondělí samostatný koncert Třeboňských pištců v kapli Schwarzenberské hrobky.
Bohužel nepřijede jeden z již avizovaných zahraničních hostů letošního festivalu Okolo Třeboně LORD BISHOP. Jak nám sdělil Martin Fořt, ze společnosti MAFO s.r.o., která exkluzivně ho zastupuje v České republice, důvodem je podpis smlouvy na vydání nového alba, které bude nahrávat právě v první polovině července, a proto byl nucen koncert zrušit. „LORD BISHOP se omlouvá všem návštěvníkům hudebního festivalu OKOLO TŘEBONĚ, že nemůže v plánovaném termínu 2. července 2005 v Třeboni vystoupit,“ řekl Martin Fořt. „Byl nám nabídnut náhradní termín 30. července, kdy pořádáme LÉTO V TŘEBONI, ale do dramaturgie tohoto festivalu se bohužel vystoupení LORD BISHOP nehodí. Snad někdy v budoucnu,“ řekl Pavel Barnáš.
Běh Járy Cimrmana se letos uskuteční v sobotu 2. července od 13-ti hodin a vítáni jsou borci všech věkových, váhových i jiných kategorií. Výtěžek opět poputuje na konto Nadačního fondu Slunce pro všechny. Tradiční cyklistický závod Okolo Třeboně s předem známými vítězi se koná v neděli 3. července, také od 13-ti hodin. Nebudou chybět pouliční divadla, happeningy a další třeboňské festivalové speciality jako třeba kapří hranolky.
LÉTO V TŘEBONI, které se letos koná 30. července opět jako završení Lázeňské Třeboně a Pivovarských dnů, přinese frontální moravsko-valašský útok na Třeboň. Přijede skupina Fleret s Jarmilou Šulákovou a Jura Pavlica a Hradišťan. K nim se na jevišti připojí jedno žánrově zcela odlišné hudební překvapení z Čech. „Chceme pokračovat v tradici setkávání interpretů různých žánrů na jednom jevišti a jsem proto moc rád, že naše pozvání přijala zpěvačka Petra Janů,“ řekl Pavel Barnáš.
Třetí letošní akce pořádaná agenturou Bárny – ZPÁTKY DO TŘEBONĚ se na zámku v Třeboni uskuteční 20. srpna a je tentokrát laděna více jazzově. Vystoupí DAN BÁRTA, YVONNE SANCHEZ, ROBERT BALZAR TRIO a ACOUSTIC IMPACT.
Vstupenky jsou distribuovány prostřednictvím Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal a na dalších prodejních místech. K dispozici je také možnost přímé objednávky prostřednictvím e-mailu na vstupenky@okolotrebone.cz. Nejaktuálnější informace vždy zájemci naleznou na www.okolotrebone.cz.

avatar Autor: on 18.6.2005. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*