TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Doyle Lawson a Quicksilver naposledy v Praze!

Doyle Lawson při svém vystoupení v KC Novodvorská v Praze v roce 2011 (Foto: Jiří Konc / CountryWorld.cz)

Doyle Lawson při svém vystoupení v KC Novodvorská v Praze v roce 2011 (Foto: Jiří Konc / CountryWorld.cz)

Fanoušci bluegrassu mají poslední šanci vidět Doyla Lawsona a jeho skupinu Quicksilver vystupovat v Praze. Tato ikona amerického bluegrassu v letošním roce absolvuje své definitivně poslední evropské turné a v jeho rámci odehraje i dva koncerty pro pražské publikum. Vystoupení proběhnou v rámci tradiční série „Rosťa Čapek uvádí…“ v pražském Hotelu Pyramida dne 19. května 2015 od 17.00 a 20.30 hodin. Vstupenky jsou k dispozici  v cenách od 490 Kč do 890 Kč. Více o vstupenkách naleznete na www.capek.us

Doyle Lawson se svojí skupinou zavítá do Čech již podruhé. Poprvé absolvoval úspěšný koncert v pražském KC Novodvorská v roce 2011.
Doyle Lawson je skvělý mandolinista, zpěvák a skutečná ikona bluegrassové hudby. V 60.  letech vystupoval v kapelách Sunny Mountain Boys (Jimmy Martin) a Kentucky Mountain Boys (J.D.Crowe). V 70. letech byl členem Country Gentlemen a v roce 1979 založil svou kapelu, kterou později přejmenoval na Doyle Lawson & Quicksilver.

V současné době vystupují ve složení: Doyle Lawson (mandolína, zpěv), Stephen Burwell (housle), Joe Dean (banjo), Dustin Pyrtle (kytara, zpěv), Josh Swift (dobro, zpěv), Eli Johnston (basa, zpěv).

avatar Autor: on 8.3.2015. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.