TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Petr Kocman pokřtí své Best of album v Divadle Gong

Tradiční pražský koncert Petra Kocmana s kapelou a jeho hosty, spojený se křtem nového CD „Best Of“, proběhne ve čtvrtek 23. dubna 2015 v divadle Gong od 19:30 . Během koncertu uslyšíte písničky, které jsou průřezem tvorby Petra Kocmana  za uplynulých 20 let a mnohé z nich naleznete i na novém výběrovém cédéčku.
K této slavnostní příležitosti si Petr Kocman pozval i několik hostů a zároveň i kmotrů zmíněného alba. Na pódiu se tak objeví ikona české populární hudby      Yvonne Přenosilová, která s Petrem zazpívá své největší hity „Boty proti lásce“, „Sklípek“ a dojde i na jeden společný duet.
Dalším hostem večera bude legenda české hudební scény, producent, skladatel, dlouholetý kapelník doprovodné skupiny Hany Zagorové a „Mistr basů“       Karel Vágner. Ten dokonce zavzpomíná písničkou na kapelu Greenhorns, kterou před 50 lety spoluzakládal s Honzou Vyčítalem.
Třetím kmotrem a hostem bude zpěvák, herec a skladatel  Jiří Vondráček, kterého můžete znát  jako autora takových hitů, jako např. „Máš chuť majoránky“, kterou složil pro Karla Zicha.
Během večera si PK zazpívá společně s vokálním triem VoKoBere, kde kromě Petra působí i Jiří Vondráček a Tomáš Berka. Těšit se můžete třeba na úpravy písní Beatles, Eagles, nebo také na písničky legendární kapely Marsyas, jejímž členem byl v ´80 letech právě Jiří Vondráček. Po celou dobu koncertu poběží na jevišti videoprojekce!

Více na www.petrkocman.cz

Informace o vstupenkách na:
www.divadlogong.cz

tel. číslo
: 608 964 192
e-mail
:  gong@kultura9.cz

avatar Autor: on 8.3.2015. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.