TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

V Lucerně se bude vzpomínat na Michala Tučného

Michal Tučný

Michal Tučný

V roce 2015 si připomínáme 20 let od chvíle, kdy k nebeským branám navždy odešel zpěvák, muzikant a člověk Michal Tučný. Nekorunovaný král české country hudby, který během své téměř třicetileté hudební kariéry prošel skupinami Rangers, Greenhorns/Zelenáči, Fešáci, aby nakonec zakotvil u svých Tučňáků. Jeho písničky doslova zlidověly. Spolehlivě na ně dojde u každého táboráku, stále znějí v rozhlasovém éteru, vycházejí na kompaktních discích a dokonce je najdeme i ve školních učebnicích. V březnu 1995 všechny tyto krásné písně osiřely. Ale ne nadlouho. Michalových „sirotků“ se ujali jeho fanoušci, kteří se od roku 1998 scházeli rok co rok v jeho milovaných Hošticích u Volyně, aby si je zde společně s Michalovými přáteli a kolegy zazpívali.
Významné jubileum si však zaslouží i speciální místo pro vzpomínku na Posledního kovboje.  V roce 2015 se proto na Michala Tučného bude vzpomínat v pražské Lucerně. 16. dubna 2015 v jejím velkém sále zazní za doprovodu skupiny Blueground ty největší hity Michala Tučného v podání nejvýznamnějších osobností české hudební scény. Vstupenky můžete již nyní zakoupit v pokladně Lucerny nebo v předprodejní síti Ticketpro a na www.ticketpro.cz

avatar Autor: on 19.2.2015. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.