TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

První srpnový víkend dorazí 16. STARÝ DOBRÝ WESTERN

Již tradičně bude první srpnový víkend, pátek a sobota 1. a 2. 8., patřit na Bystřičce – přehradě country hudbě a festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Letos tento svátek country hudby vypukne už po šestnácté.

Během dvou dnů se na dvou scénách představí pětadvacet kvalitních amatérských kapel, ale také interpretů zvučných jmen. „Každý rok se snažíme nabízet příznivcům country nejen hudební hvězdy, ale i novinky a překvapení country a bluegrassové scény. Věřím, že i letos se nám to podaří,“ prozradil za pořadatele Tomáš Pifka.

Na letošním 16. ročníku se představí mimo jiné Petra Černocká, BlueGround & Klára, František Nedvěd & Tiebreak, Rangers-Plavci a celý festivalový víkend uzavře zpěvák s charismatickým hlasem Tomáš Linka & kapela Přímá linka. Avšak také letos Western přivítá interprety, kteří sem zavítají prvně. „Jsme hrdi, že se u nás letos poprvé představí trampská legenda kapela Hop Trop a Karel Kahovec, nestor country a bigbítu a dlouholetý člen Country Beatu Jiřího Brabce, s kapelou George & Beatovens,“ doplnil Martin Kožich, dramaturg festivalu.

Festivalovou atmosféru dokreslí doprovodný program ve stylu country & western. Celý víkend doplní ukázky country tanců Ruty Šuty Kelč a Kentucky Nivnice a westernových dovedností Westernové valašské kavalérie. Již tradičně bude předáno ocenění za životní přínos country hudbě.

Podrobnější program i doplňující informace o vstupenkách na www.starydobrywestern.cz

avatar Autor: on 18.6.2014. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.