TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Randy Travis operaci nepodstoupil, jeho stav je i nadále kritický

Randy Travis (Foto: Warner Music)

Randy Travis (Foto: Warner Music)

Rodina Randyho Travise dnes v odpoledních hodinách amerického času vydala další tiskové prohlášení, které upřesňuje informace o zpěvákově zdravotním stavu. Některá americká média přinesla v průběhu dnešního dne zprávu o tom, že se zpěvák podrobil náročné operaci srdce. V nejnovějším tiskovém prohlášení Randyho rodiny je však tato zpráva vyvrácena. Podle tiskového mluvčího byl zpěvák v neděli 7. července 2013 letecky přepraven do texaské nemocnice, kde mu diagnostikovali virovou kardiomyopatii. Jedná se o onemocnění srdečního svalu, které má virového původce a které může trvale poškodit srdeční sval a může vést až k selhání srdeční činnosti a smrti pacienta.

Informace o Randyho operaci novináři vyvodili z nepřesné interpretace vyjádření členů Travisovy rodiny. Dle aktuálních informací byl zpěvák po přijetí do nemocnice napojen na systém Impella, který slouží k podpoře srdeční činnosti a krevního oběhu. Zdravotní stav Randyho Travise však zůstává nezměněn a je i nadále kritický.

Rodina děkuje všem fanouškům za vyjádřené projevy přízně a podpory v těchto těžkých časech.

avatar Autor: on 10.7.2013. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.