TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Tim McGraw chce natočit live album

Tim McGraw při finále American Idolu 2011, 25.5.2011, Nokia Theatre Los Angeles (Foto: Tommaso Boddi / PR Photos)

Tim McGraw při finále American Idolu 2011, 25.5.2011, Nokia Theatre Los Angeles (Foto: Tommaso Boddi / PR Photos)

Ačkoliv nejnovější kolekce Tima McGrawa „Two Lanes of Freedom,“ se na pulty hudebních obchodů dostala doslova před několika týdny, populární zpěvák už oznámil, že chystá materiál pro své další album. To by mělo vyjít někdy v průběhu roku 2014. Pravděpodobně to však nebude jediná novinka, kterou pro své fanoušky tento louisianský rodák připravuje. Jak uvedl pro magazín Taste of Country, rád by natočil ještě další cédéčko. „Už hodně dlouho uvažuji o tom, že bych si vybral nějaký útulný klub a natočil v něm živé album,“ uvedl v rozhovoru Tim. „Je to něco, co bych opravdu rád udělal.“

Ani to však ještě nemusí být všechno. 46letý zpěvák prozrazuje o svých plánech do budoucna ještě více. Rád by totiž natočil kolekci písní svých největších hudebních idolů. „Mám rád rockovou hudbu ze sedmdesátých let, ale stejně tak miluju písně Merla Haggarda nebo George Straita. Věřím, že jednou přijde den, kdy budu moci udělat přesně takové album, plné mých nejoblíbenějších písní napříč všemi hudebními žánry. Jednou ho určitě natočím, ale teď je to ještě hudba příliš vzdálené budoucnosti,“ říká zpěvák, který je momentálně plně vytížen svým koncertním turné na podporu jeho aktuálního alba Two Lanes of Freedom.

avatar Autor: on 10.7.2013. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.