TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Randy Travis je v nemocnici. Jeho stav je kritický!

Randy Travis byl v neděli 7. července 2013 hospitalizován v jedné z texaských nemocnic. Podle vyjádření jeho tiskového mluvčího je legendární zpěvák a držitel ceny Grammy  hospitalizován kvůli komplikacím, které jsou způsobeny virovou kardiomyopatií. Zpěvákův stav je kritický.

Virová kardiomyopatie je onemocnění srdce, které je způsobeno virovým původcem a může vést k vážnému poškození srdcového svalu.

Internet okamžitě po zveřejnění této překvapující zprávy zaplavily reakce Randyho fanoušků, kteří svému idolu přejí brzké uzdravní a modlí se za zlepšení jeho zdravotního stavu.

54letý zpěvák z nezaměnitelným countryovým hlasem je interpretem písní jako „Forever and Ever, Amen,“ „On the Other Hand,“ „Diggin Up Bones“ nebo „Three Wooden Crosses.“ Zatím posledním jeho projektem je vzpomínková nahrávka na nedávno zesnulého George Jonese „Tonight I’m Playin‘ Possum.“ Novinkovou kolekci svých vlastních písní chtěl Randy vydat v průběhu letošního podzimu.

avatar Autor: on 9.7.2013. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.