TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Denisa Marková se vrací na pódia, jako host Petra Kocmana

Denisa Marková a Petr Kocman

Denisa Marková a Petr Kocman

Vzpomínáte si ještě na hity jako „Mám já to štěstí,“ „Zamilovaná,“ „Tajemný hrad,“ „Fanny“ nebo „Při hvězdách“? Všechny tyto písně (a celá řada dalších) mají společnou interpretku, zpěvačku Denisu Markovou. Denisa se v posledních letech ztratila z koncertních pódií, aby se věnovala mateřským povinnostem. V tomto roce však budeme mít možnost vidět a slyšet Denisu Markovou opět naživo a to v rámci koncertů Petra Kocmana, na kterých zpěvačka vystoupí jako host.  První ze společných hudebních setkání Petra a Denisy proběhne již 14. března 2013 v pražském Hudebním klubu Palmovka (někdejší klub Rikatádo). A na co se mohou návštěvníci koncertu těšit? „Kromě Denisiných písniček, které posluchači jistě dobře znají, si zazpíváme i nějaký duet,“ prozradil CountryWorldu Petr Kocman. „Poutá nás dlouholeté blízké přátelství, které velmi spontánně vyústilo v to, co jsme si léta slibovali. Tedy, že se setkáme opět na jevišti,“ dodává Petr Kocman.

Pražský koncert samozřejmě nebude jediným, kde oba umělci společně vystoupí. Další společná vystoupení budou včas oznámena na webových stránkách Petra Kocmana.

avatar Autor: on 1.3.2013. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.