TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Mindy McCready spáchala sebevraždu

Countryový svět postihla další těžká ztráta. Zpěvačka Mindy McCready spáchala sebevraždu. Bylo jí 37 let. Tragická událost se odehrála v jejím domě v neděli 17. února 2013 v Heber Springs v Arkansasu. V půl čtvrté odpoledne byla do jejího domu přivolána policejní hlídka poté, co se ze zpěvaččinu  domu ozvala střelba. Policisté již na místě nalezli zpěvaččino tělo bez známek života. Dle policejního vyšetřování vše nasvědčuje tomu, že si zpěvačka vzala život sama. O sebevraždu se zpěvačka neúspěšně pokusila i v minulosti.

Mindy McCready, která se nejvíce proslavila svým No. 1 hitem „Guys Do It All The Time,“ procházela v posledních letech velkými životními zkouškami a často měla i potíže se zákonem. Vše vyvrcholilo 13. ledna 2013, kdy byl v jejich společném domě zastřelen Mindin přítel a otec jejího syna Zaynea, producent David Wilson. Zpěvačka tehdy odmítla, že by měla na jeho smrti jakýkoliv podíl a i policie Wilsonovu smrt vyšetřuje nadále jako sebevraždu. McCready nicméně po této události podstoupila protialkoholní léčbu, ze které byla propuštěna několik dní před svou smrtí. Její dva synové, 6letý Zander a 9letý Zayne zůstávají v péči úřadů.

Na tragickou událost už reagovala celá řada countryových interpretů. „Je velmi velmi smutné a nešťastné slyšet o ztrátě tak talentované ženy. Odpočívej v pokoji Mindy McCready,“ uvedla k události zpěvačka Katie Armiger. „Velmi smutná zpráva o Mindy McCready. „Když jsem byl u Lonestar, byla u stejného vydavatele jako my a byli jsme přátelé,“ vzpomíná na zpěvačku John Rich a dodává: „Tragický konec tak talentovaného života.“ „Toto je opravdu velmi smutná zpráva,“ uvedla k události Terri Clark. „Zažili jsme spolu spoustu zábavy. Čest její památce a mír její duši.“

avatar Autor: on 18.2.2013. Filed under Headlines,Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.