TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Pepa Vojtek si „střihne“ country

Pepa Vojtek na Maratonu FešákůUž zanedlouho se stane proslulá jihočeská vesnička Hoštice centrem country a trampské muziky. Ve dnech 24. – 25. srpna zde proběhne další ročník Setkání přátel, aneb Stodola Michala Tučného.
Jak se stalo dobrým zvykem, i tentokrát pořadatelé pozvali celou řadu skvělých interpretů, mezi nimiž nechybí české rocková hvězda, frontman skupiny Kabát, Pepa Vojtek. Že by oblíbený drsňák změnil na „stará“ kolena hudební žánr?
„Ale kdepak. Zůstávám rockerem, ale to neznamená, že šmahem zavrhuji všechno ostatní. Naopak. Country muzika se mi vždycky líbila, navíc Michala Tučného, ač jsem se s ním osobně nesetkal, jsem uznával a uznávám jako vynikajícího zpěváka a jeho písničky moc rád poslouchám. V autě mám řadu jeho cédéček, a když vyrazím na delší štreku s chutí si s ním zazpívám. Svojí účastí na téhle akci bych chtěl nejen pobavit diváky, ale i vzdát hold skvělému zpěvákovi,“ nechal se slyšet Pepa Vojtek, který na Stodole bude vystupovat už podruhé a jak doufá, ne naposledy.
V hlavním sobotním večerním programu, který začíná ve 20.30 zazpívá čtyři písničky Michala Tučného. A vybral si skutečné pecky. „Tak jednak mám připravené Blues Folsomské věznice, pak Tak už mi nefňukej, Tam u nebeských bran a na závěr vystoupení to bude skladba, Až přijde ten den,“ dodal Pepa Vojtek.
Kromě něj se, samozřejmě, představí i další hvězdy českého hudebního nebe. Svou účast potvrdili např. Monika Absolonová, Věra Špinarová, Ondřej Hejma, Tomáš Klus, Leona Černá, Martin Pošta, Tomáš Trapl, skupiny Buty, Harlej, Greenhorns a řada dalších.
V pátek 24. srpna začíná program v 16.30, o den později startuje ve stejnou hodinu odpolední část a ve 20.30 pak hlavní večerní program, který moderuje Aleš Háma.

avatar Autor: on 13.8.2012. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*