TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

STARÝ DOBRÝ WESTERN letos počtrnácté

Tomáš LinkaJiž 14. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN proběhne první srpnový víkend, ve dnech 3. a 4. srpna 2012, na Bystřičce – přehradě (okres Vsetín).

Ve dvou dnech se na dvou scénách přestaví 25 hudebních seskupení. Mezi amatérskými, avšak zajímavými a kvalitními kapelami již v pátek zazáří ve společném vystoupení Věra Martinová a Pavlína Jíšová. Páteční program pak ukončí country bál ve společnosti kapel Gympleři a následně brněnské kapely Starý fóry se speciálním hostem – zpěvákem s nezaměnitelným hlasem Tomášem Linkou.
Sobotní program probíhá na dvou scénách od 11 hodin. Vystoupí Wabi Daněk, Cop, BlueGround, Podjezd, Minaret, Petr Kocman & PK Band, Taxmeni a mnoho dalších. Stejně jako v předchozích letech si i čtrnáctý ročník připravil pro své příznivce nové zážitky a jedinečné překvapení. Letos jím bude na STARÉM DOBRÉM WESTERNU premiérová účast Honzy Vyčítala s kapelou Greenhorns.
To ale není ani zdaleka vše. Návštěvníci se mohou těšit na zahraničního hosta, spoustu doprovodného programu ve stylu country & western a hlavně dva dny a dvě scény plné kvalitní muziky. Právě takový je festival plný hvězd – takový je STARÝ DOBRÝ WESTERN.
Více na www.starydobrywestern.cz

Tomáš Linka na STARÉM DOBRÉM WESTERNU (Foto: Ing. Jiří Konc)
BlueGround na STARÉM DOBRÉM WESTERNU (Foto: Ing. Jiří Konc)
BlueGround na STARÉM DOBRÉM WESTERNU (Foto: Ing. Jiří Konc)
Gympleři na STARÉM DOBRÉM WESTERNU (Foto: Ing. Jiří Konc)
Věra Martinová na STARÉM DOBRÉM WESTERNU (Foto: Ing. Jiří Konc)
avatar Autor: on 26.6.2012. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*