TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Pavel Bobek pokřtí svoje nové album Kruhy na koncertě v Divadle Bez zábradlí!

Pavel BobekKřest novinkového alba Pavla Bobka Kruhy se odehraje 25. 6. 2012 v průběhu zpěvákova koncertu v Divadle Bez zábradlí. Album pokřtí jeho bývalá spolužačka, světoznámá architektka Eva Jiřičná. Žánrově pestrou albovou novinku sestavil Pavel Bobek s producentem Lubošem Malinou z písní svého srdce a dvou skladeb původních. „Je tu dvanáct písniček (a jeden bonus), českého anglosaského původu, zcela nových a také velmi starých. S radostí jsem si zazpíval písně z mého mládí, jež jsem poznal v podání např. Franka Sinatry, Burl Ivese či Andyho Williamse…“ dodává Pavel Bobek. Překvapením může pro někoho být zařazení „tvrdší“ skladby Stará mříž (v originále jako Rusty Cage) od Chrise Cornella (zazněla i ve filmu Okresní přebor).
Na koncertě v Divadle Bez zábradlí Pavel Bobek vystoupí tradičně za doprovodu skupiny Malinaband (která s ním album nahrála). Kromě nových písní zazpívá nejznámější skladby za svého repertoáru a přivítá speciální hosty – kromě Kateřiny Garcíi (s P. Bobkem na album nazpívala píseň San Miguel) i několik dalších umělců, kteří se na natáčení alba podíleli. Úlohy kmotry se ujme Bobkova spolužačka z ČVUT Eva Jiřičná.
V září pak zpěváka čekají dva velké koncerty k jeho 75. narozeninám, v Praze a v Brně. Jako hlavního hosta si na tyto koncerty pozval Marii Rottrovou. Kromě ní ovšem i další významné kolegy jako např. Roberta Křesťana.

Pavel Bobek (Foto: Ing. Jiří Konc)
Pavel Bobek (Foto: Ing. Jiří Konc)
Pavel Bobek (Foto: Ing. Jiří Konc)
avatar Autor: on 23.6.2012. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*