TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jimmy Buffett chystá Buffet Hotel

Jimmy Buffett: Buffet HotelZ titulku tohoto příspěvku si možná myslíte, že se legendární Jimmy Buffett vrhl na podnikání v cestovním ruchu a že jsme v názvu jeho hotelového zařízení zapomněli jedno „t“. Ne, vážně se nejedná o překlep a ani o výhodnou nabídku ubytování. Jak možná někteří vědí, Buffet Hotel je název legendární nádražní budovy a hotelu z doby koloniální éry, kterou naleznete ve městě Bamako v západoafrické republice Mali. Buffet Hotel byl v 60. letech minulého století také významným hudebním centrem, kde bylo možné slyšet ty nejzajímavější africké interprety. A právě podle tohoto místa se Jimmy Buffett rozhodl pojmenovat své chystané album. Zpěvák a hudebník získal inspiraci k pojmenování své desky při své nedávné návštěvě Mali, kde se zúčastnil jako host jednoho hudebního festivalu.
Nové Buffettovo album vzniká v produkci Michaela Utleyho a Maca McAnallyho. Na desce by se mělo objevit celkem dvanáct nových skladeb a to včetně plážového hitu „Summerzcool,“ který dal název zpěvákovu letnímu turné. Jako hosté se na albu objeví Sonny Landreth, Jake Shimabukuro, Cedric Burnside, Steve „Lightnin'“ Malcolm a Toumani Diabate. K CD bude také přibalen 24stránkový booklet vytištěný na recyklovaném papíře. Album vychází 8. prosince 2009.

Jimmy Buffett: Buffet Hotel – Tracklist:
01. Nobody From Nowhere
02. Wings
03. Big Top
04. Beautiful Swimmers
05. Turn Up The Heat and Chill the Rose
06. Summerzcool
07. Rhumba Man
08. We Learned to be Cool From You
09. Surfing In a Hurricane
10. Life Short Call Now
11. Buffet Hotel
12. A Lot To Drink About

avatar Autor: on 27.10.2009. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*