TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Garth Brooks v Las Vegas: Vyprodáno!

Garth BrooksPokud někdo stále pochyboval o tom, že návrat zpěváka Gartha Brookse na koncertní pódia po více jak osmi letech může přinést komerční úspěch, bude muset své názory rychle přehodnotit. Pouhých pět hodin byly v prodeji vstupenky na prvních dvacet koncertních vystoupení této legendy moderní country music. Kdo si nestačil během této doby zarezervovat přes internet svoji vstupenku, má pro tentokrát smůlu. Je totiž zcela vyprodáno. Garth je zpět!
Vstupenky na prvních dvacet koncertů v Encore Theater v Las Vegas byly uvedeny do prodeje 24. října 2009. Dle zástupců společnosti Wynn, během prodejního maratonu zaznamenali jejich telefonní operátoři neuvěřitelných 141934 hovorů, následně na to jejich telefonní systém zkolaboval. Ušetřeny nebyly ani internetové stránky společnosti Wynn, které patří koncertní sál, ve kterém bude Garth vystupovat. Během pouhých 24 hodin zaznamenal jejich web 5,4 milionů zobrazení.
Garth Brooks oznámil svůj částečný návrat na koncertní pódia před deseti dny. Zpěvák podepsal kontrakt se společností Steva Wynna, který ho zavazuje po dobu pěti let absolvovat v patnácti předem daných týdnech v roce koncerty ve Vegas a to vždy od pátku do neděle. První sada koncertů odstartuje již 1. prosince 2009. Koncertní sál pojme 1500 diváků, cena vstupenky byla stanovena na 125 dolarů.

avatar Autor: on 26.10.2009. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*