TOPlist

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Stodola Michala Tučného 2004 již tuto sobotu

Michal TučnýJiž tuto sobotu, 21. srpna 2004, se do jihočeských Hoštic u Volyně sjedou všichni příznivci a kamarádi Michala Tučného, aby si zde společně zazpívali jeho nejznámější písničky. Festival Stodola Michala Tučného se letos koná již po sedmé a jedním z jeho internetových partnerů je i server CountryWorld.cz. V následujícím článku shrneme to nejdůležitější o letošním ročníku. Dozvíte se nejenom o vlastním programu, ale také si povíme některé organizační záležitosti, které by bylo dobré před cestou do Hoštic vědět.
Sedmý ročník Stodoly odstartuje v sobotu 21. srpna 2004 přesně v 9:30. Dopolední program bude, stejně jako loni, uvádět moderátor Tomáš Morávek, který na improvizovaném hoštickém pódiu postupně přivítá skupiny Monogram, Chodská vlna, Faces, Pavla Dobeše, plzeňský Cop s Míšou Leichtem, Schovanky, Ivana Hlase, Pavlínu Jíšovou a CS Band a skupinu Buty.
Večerní program odstartuje po krátké pauze přesně ve 20:30, jeho průvodcem bude osvědčený Aleš Háma a zpívat se budou výhradně písničky Michala Tučného. Připraveno jich je 56! Michalovy největší hity přijdou za doprovodu Tučňáků připomenout Ondřej Hejma, Ivan Hlas, Jiří Vondráček, Zuzana Michnová, Richard Tesařík, Míša Leicht, Schovanky, Tomáš Linka, Jakub Smolík, Petr Kocman, František Segrado, Lešek Semelka, Pavlína Jíšová, Alice Springs, Lenka Nová, Míša Tučná a již tradiční dudáci, tentokráte z Blatné. Jednotlivé písničky nebudou proloženy jen slovem Aleše Hámy, tešit se můžete i na videoprojekci a diváky pobaví i herec Jiří Pecha.
Pořadatelé se letos rozhodli vyslyšet přání návštěvníků a tak se můžete těšit na výrazně zvýšené pódium, prostor před jevištěm bude navíc uzavřen a areál bude mít oproti minulým ročníkům dva východy, každý na jedné straně jeviště. V publiku navíc budou zřízeny uličky, které nebudou sloužit jen návštěvníkům, ale poslouží i případným záchranářům, kdyby někdo z publika potřeboval lékařskou pomoc.
I v případě vstupenek zůstává vše při starém. Prodávat se budou přímo na místě v den konání festivalu, ale pokud jste z hoštického okolí, můžete si je zakoupit již den předem, tedy v pátek 20. srpna 2004 v hoštické „hasičárně,“ kde bude v tento den otevřena speciální pokladna od 9:00 do 21:00. Majitelé takto zakoupených vstupenek mají tu výhodu, že v sobotu bude jejich odbavení co možná nejhladší a nebudou muset stát fronty s ostatními návštěvníky. Bude totiž pro ně otevřen zvláštní vstup, kterého mohou využít i majitelé vstupenek, získaných v nejrůznějších soutěžích.
Cena vstupenky zůstává na stejné úrovni jako loni, tedy 350,- Kč za osobu. Děti do 140 cm mají vstup zdarma. Vozíčkáři mají vstup rovněž zdarma, jejich doprovod pak zaplatí 250,-Kč.
Na tomto místě se patří připomenout, že do areálu není povolen vstup se zvířaty, což se týká zejména milovníků psů.
Máte-li zájem o ubytování během SMT, máte možnost si ho zajistit u cestovní kanceláře CIAO Strakonice, která zajišťuje veškeré typy ubytování na Volyňsku a Strakonicku. Může doporučit campy, zařídit autobusy, minibusy, taxislužbu. Navrhne jednodenní či vícedenní výlet po Šumavě. Nabízí více než 3000 druhů turistických map, průvodců a podobně. E-mail: ciao@ciao.cz tel.: 383 323 400, 500, 600. Ubytování nabízí i obec Hoštice, která každý rok zřizuje camp v blízkosti místa konání SMT. KONTAKT: p. Bělohlav tel.: 607 710 999
Tolik tedy vše důležité o Stodole Michala Tučného 2004. Ať se vám líbí a nezapoměňte, že festivalové zpravodajství naleznete jako každým rokem na stránkách serveru CountryWorld.cz!

avatar Autor: on 19.8.2004. Filed under Zprávy. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*